2 uur durende rondvaart over de Waal - vanuit Sleeuwijk

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

  • 2 uur durende rondvaart over de Waal
  • Vertrek om 13.00 uur vanaf Sleeuwijk

  Prijs: € 20,00 p.p. op basis van minimaal 25 personen en 2 uur varen.

  Let op:Dit arrangement is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf minimaal 25 personen. U kunt dan zelf een datum aanvragen.
  Bent u met minder personen dan is dit arrangement helaas niet mogelijk.

  Eventueel bij te reserveren:
  Koffie met gebak voor € 5,00 p.p.
  Lunch € 11,50 p.p.
  Pannenkoekenbuffet € 15,00 p.p.

  De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2020.

2 uur durende rondvaart over de Waal

Wij bieden u de mogelijkheid om een rondvaart te maken op de Waal/Merwede, de drukste rivier van West Europa, de snelweg van de Europese waterwegen. Deze rondvaart vertrekt vanuit de haven van Zaltbommel, Sleeuwijk of de Biesbosch.

Drukste rivier West Europa

Tijdens de rondvaart zult u verbaast staan over de vele en enorme schepen die ons vlakbij passeren. Maar ook de uiterwaarden met hun flora en fauna zijn prachtig om te zien. De oevers, steden, bruggen en scheepvaart vanaf het water bekeken geeft echt een heel ander beeld.

Rondvaren over de Waal

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Er zijn 2 opstapplaatsen Sleeuwijk en bij het Biesbosch informatiecentrum in Dordrecht.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

e van Dijk

8

Goed verzorgd en prettige medewerkers

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op Rondvaart-Partyboot De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Rondvaart en partyboot

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet? Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.