GPS tocht en Boogschieten - All-in teamuitje op de Veluwe

Dit all-in teamuitje op de Veluwe is inclusief

  • Koffie/thee ontvangst
  • Bosbessengebak met slagroom
  • G.P.S. Avontuur Veluwe programma
  • Fiets en stephuur
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Filmvertoon op grootbeeld
  • DVD van de deelnemers in actie
  • Prijsuitreiking met champagne
  • Uitgebreid Boswachtersbuffet
  • Eenvoudig ijsbuffet
  • Eenvoudig drankenarrangement (2uur)
  • Consumptiebonnen tijdens wissel van activiteiten (2 bonnen)
Prijs: € 75,- p.p. Minimum aantal personen: 20

De prijs van dit all-in teamuitje op de Veluwe is geldig t/m 31 december 2020.

Spanning en avontuur op de Veluwe

Bij dit interactieve en spannende teamuitje staat samenwerken voorop. Tijdens de GPS tocht gaat u met uw team op zoek naar verschillende opdrachten waarmee u punten kunt halen. Tijdens het handboogschieten kunt u vervolgens nog meer punten halen.

All-in teamuitje op de Veluwe

  Na de koffie met bosbessengebak in ons activiteitencentrum en een uitleg, gaat u in groepjes op pad, voorzien van een GPS, videocamera, fotomap en GSM. Al steppend, lopend of fietsend gaat u een avontuurlijke tocht tegemoet. Bij groepen tot 60 personen kan ook gebruik worden gemaakt van de fietstrein.

  Tijdens de tocht ontvangt u via de GSM opdrachten. Een deel van de route bestaat uit een wandeltocht, waarbij u met behulp van foto’s aanwijzingen krijgt voor de te volgen route en onderweg video opdrachten moet uitvoeren. Het andere deel van de route wordt al fietsend of steppend afgelegd met behulp van de GPS. Hoe meer onderdelen met goed gevolg worden afgelegd, hoe meer punten.

  Tijdens het handboogschieten kunnen vervolgens nog meer punten worden gescoord.Na afloop worden de gemaakte filmopnames teruggekeken, wat altijd voor veel plezier zorgt!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
8.0 | 4 reviews

Reviews van gasten

Gerrit Heerhugowaard

7

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

Maaike en Bart Arnhem Lathum

8

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

O.S. Klaver

8

Heel veel plezier gehad tijdens en na de tocht. Zeker de moeite waard.

Anoniem

9

Wij zijn ontvangen met een heerlijk stuk gebak en werden royaal van koffie voorzien. Helaas liet het weer ons in de steek en werden wij tijdens de tocht overvallen door regen, veel regen... We zijn uiteindelijk teruggaan naar de lokatie en hadden verwacht dat we konden wachten op de bbq, maar we werden aangenaam verrast toen ons een extra activiteit werd aangeboden. We hebben nog gezellig met z'n allen een spelletje curling gedaan en daarna heerlijk gegeten! De familie kijkt terug op een geslaagde familiedag voor groot en klein.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.