Workshop Pijl en Boogschieten

Bij deze workshop in Gelderland is inbegrepen

  • Koffie/thee ontvangst
  • Hand- en kruisboogschieten
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking
Prijs: € 23,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen
De prijs van deze workshop in Gelderland is geldig tot 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Een leuk uitje met vrienden of familie

Leren schieten met professionele hand- en kruisbogen? Debegeleiding zorgt voor duidelijke uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden.

Een combinatie clinic handboog- en kruisboogschieten

U begint met koffie en thee in ons activiteitencentrum. De groepen worden ingedeeld, waarna de wedstrijden kunnen aanvangen. U schiet met professionele bogen en onze begeleiding zorgt voor duidelijke uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop volgt uiteraard een prijsuitreiking. Het winnende team ontvangt een ingelijste groepsfoto als aandenken.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
8.7 | 6 reviews

Reviews van gasten

Loes Loenen

9

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer.

Marjolijn Apeldoorn

9

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Jeanine Abcoude

8

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

Geja Marknesse

9

Heel gezellig en goed georganiseerd en heerlijk eten

Gerrit Heerhugowaard

9

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

Irma Uden

8

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.